NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Özel Atakent Hastanesi İndirim Protokolü

11.05.2024

Sayın Üyemiz,

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile Özel Atakent Hastanesi arasında üyelerimizi ve 1. Derece yakınlarını kapsayacak indirim protokolü imzalanmıştır.

Atakent Hastanesinde gerçekleştirilecek muayene fark ücreti ile ayakta gerçekleştirilen tedaviler esnasındaki tüm tahlil ve tetkiklerde oluşan fark ücretlerine protokol süresi boyunca YTSO üyeleri ve bu kişilerin bakmakla yükümlü oldukları 1. Derece aile fertlerine fark tutarı üzerinden %10 indirim, ameliyat ve yatarak tedavilerde ise %15 indirim uygulanacaktır.

Fizik Tedavi Hizmetlerinde, A ve B grubu hizmetler Ücretsiz, C ve D grubunda ise %10 indirim uygulanacaktır.

Protokol kapsamında sunulacak indirimlerden; ilaç, sarf malzemesi, özellikli malzeme, dış doktor, psikiyatri muayenesi, psikolog muayenesi, doğum paketleri, obezite cerrahisi, estetik operasyonlar, sünnet, girişimsel hizmetler, ozon tedavisi, getat işlemleri, onkoloji tedavileri, günübirlik işlemler, invaziv kardiyoloji/koroner anjiografi, dış laboratuvar ve genetik testleri, kalp damar cerrahisi, uyku laboratuvarı, ağız ve diş sağlığı, dermatoloji, detaylı ultrason, çocuk kardiyolojisi, diyetisyen hizmetleri, acil servis hizmetleri, tamamlayıcı sağlık sigortası/özel sağlık sigortası katılım payları hariç tutulmuştur. İndirimler, ilaç, sarf malzemesi maliyetleri düşüldükten sonra tutara uygulanacaktır.

İndirimlerden yararlanabilmek için YTSO'dan alınan ÜYE KİMLİK KARTI'nın ibraz edilmesi gerekmektedir.

Saygılarımızla