NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel Referandum ziyaretleri kapsamında Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

10.04.2017
Adalet ve Kalkınma Partisi Yalova Milletvekili Fikri Demirel Referandum ziyaretleri kapsamında Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti. Ak Parti Yalova teşkilatının da de eşlik ettiği ziyarette ev sahipliğini Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Cemil Demiryürek, Meclis Başkan Yardımcıları Rezan Dikici ve Kenan Engin, Yönetim Kurulu Üyeleri Okan Güner, Kıvanç Rodoplu, Ramazan Kaan Saruhan, Selahattin Yıldız ile Meclis Üyesi Özkan Şenel yaptı.

Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Cumhurbaşkanlığı Hükümet sistemi ve 16 Nisan’da yapılacak olan Halk Oylaması çalışmaları hakkında YTSO Yöneticilerine bilgiler aktardı. Birlik ve beraberlik dileklerini söyleyerek ülke için olabilecek en güzel sonucun sandıktan çıkması temennisinde bulundu.

Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan il ekonomisi ve sektörlerde yaşanan sıkıntılar hakkında bilgiler verdi. İlimize kurulması planlanan İmes Organize Sanayi Bölgesi hakkında da bilgiler veren Becan, heyete ziyaretleri için teşekkür ederek, referandum çalışmalarında da kolaylıklar diledi.