NE ARAMIŞTINIZ ?

2017 Proje Verimlilik Ödülleri

22.06.2015

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından her ölçekteki işletmelerin verimlilik artışlarını desteklemek ve bu alanda gerçekleştirilen projeleri teşvik etmek amacıyla yürütülmekte olan Verimlilik Proje Ödüllerinin 2017 yılı başvuruları başlamıştır. Bu kapsamda mikro, küçük, orta ve büyük ölçekli işletmelerimiz ile kamu kurumları, verimliliği artırmaya yönelik projeleri ile 9 Ocak 2017 tarihine kadar ödüllere başvuruda bulunabilmektedirler. 

Bununla birlikte, gönüllü bağımsız değerlendirici olarak süreçte yer almak için; kamu kurum ve kuruluşlarının çalışanları, özel sektör çalışanları, akademisyenler ve sivil toplum örgütü temsilcileri başvuruda bulunabilirler. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı Verimlilik Genel Müdürlüğü tarafından, verimlilik bilincinin ülke çapında yaygınlaştırılması, kurum ve kuruluşlar arasında bilgi ve tecrübe paylaşımın artırılması, verimlilik konusunda yürütülen projelerin kamuoyuna duyurulması,uygulanmış projelerin sağladığı yararların tanıtılması ve verimliliği artırma konusunda yürütülecek yeni projelerin teşvik edilmesini sağlamak amacına yönelik olarak her yıl düzenlenmektedir. 

HEDEF KİTLE 
Sanayi ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren mikro, küçük, orta büyüklükteki ve büyük ölçekli işletmeler ve kamu kurumları. 

PROJE KONULARI 
• Ürün veya hizmetlerin kalitesini iyileştirmeye yönelik projeler 
• İş süreçlerinin performansını artırmaya yönelik projeler 
• Hammadde, malzeme, enerji, sermaye ve insan kaynaklarının verimliliğini artırmaya yönelik projeler 
• İşletmenin kârlılığını artırmaya veya maliyetlerini azaltmaya yönelik projeler
• Çalışma yaşamının kalitesini iyileştirmeye yönelik projeler 

Bu kapsamda, başvuru formlarına ve ödül sürecine ilişkin detaylı bilgilere ulaşmak için Verimlilik Genel Müdürlüğünün adresine BURADAN ulaşabilirsiniz. 

Üyelerimize duyurulur.

Görsel Galeri