EUREKA ve EUROSTARS Webinar Etkinliği hk.

11.08.2023

Sayın Üyemiz,

BM Kalkınma Programı (UNDP), T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle oluşturulan Yenilik Merkezi, OSB katılımcısı firmaların yetenek ve kapasitelerinin geliştirilmesi ile Yalova ve civar illerdeki teknoloji ve yenilik ekosistemi ile iş birliklerinin güçlendirilmesi için faaliyet göstermektedir. Bu çerçevede TÜBİTAK ve Doğu Marmara ABİGEM ile birlikte aşağıda belirtilen tarih ve saat aralığında EUREKA platformu ve EUROSTARS programının tanıtılacağı ortak bir webinar etkinliği düzenlenecektir. Etkinliğe katılım bildirimlerinizi aşağıda linki yer alan çevrimiçi formunu doldurmak suretiyle paylaşabilirsiniz.

●       Tarih: 17 Ağustos 2023, Perşembe

●       Saat: 14.00 - 16.00

●       Konum: Çevrimiçi

(Katılımcı linki, bu formu doldurmak suretiyle kayıt olan katılımcılara iletilecektir.) Katılım bildirim formu: https://www.surveymonkey.com/r/YalovaOSB_Eureka-Eurostars_17-08-2023