NE ARAMIŞTINIZ ?

ÖNCÜ VE YENİLİKÇİ KOSGEB DESTEKLERİ WEBINAR’I (05/04/2023)

03.04.2023

BM Kalkınma Programı (UNDP), T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Yalova Makine İhtisas Organize Sanayi Bölgesi iş birliğiyle oluşturulan Yenilik Merkezi, OSB katılımcısı firmaların yetenek ve kapasitelerinin geliştirilmesi ile Yalova ve civar illerdeki teknoloji ve yenilik ekosistemi ile iş birliklerinin güçlendirilmesi için faaliyet gösterecektir. Bu çerçevede “Yalova Makine İhtisas OSB” ve "TÜBİTAK Marmara Teknokent" iş birliğiyle aşağıda belirtilen tarih ve saat aralığında aşağıda listelenen KOSGEB Desteklerinin tanıtılacağı ve katılımcıların sorularının yanıtlanacağı bir webinar etkinliği düzenlenecektir. Webinar akışı ile tanıtımı yapılacak destek programlarına dair kısa bir ön bilgilendirme sunumunu ilişikte bulabilirsiniz. Etkinliğimize katılım bildirimlerinizi aşağıda linki yer alan çevrimiçi formumuzu doldurmak suretiyle paylaşabilirsiniz. 

Tarih: 5 Nisan 2023, Çarşamba
Saat: 10.00 - 12.00
Konum: Çevrimiçi (Katılımcı linki, aşağıdaki formu doldurmak suretiyle kayıt olan katılımcılara iletilecektir.)

Katılım bildirim formu: https://www.surveymonkey.com/r/kosgeb-destekleri-webinari

 

Tanıtılacak KOSGEB destek programları

·       Ar-Ge, İnovasyon ve Ür-Ge Destek Programı

·       KOBİ Teknoyatırım Destek Programı

·       KOBİ Enerji Verimliliği Destek Programı

·       Dijital Dönüşüm Danışmanlığı Desteği

·       Model Fabrika Desteği

·       İş Birliği Destek Programı

Dikkat edilmesi gereken hususlar

·       Etkinliğin ilk bölümünde “BM Kalkınma Programı (UNDP), T.C. Cumhurbaşkanlığı Strateji ve Bütçe Başkanlığı, T.C. Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı” ve paydaş organize sanayi bölgeleri ile yürütülen “Yenilik Merkezleri Projesi” ile “Yenilikçilik Programı”nın kısaca tanıtımı yapılacaktır.

·       Sunumlar esnasında ve sonrasında katılımcıların soru sorma imkanı olacaktır. Soru sormak isteyen katılımcılar, “parmak kaldır/raise hand” özelliğini kullanarak söz isteyerek ve/veya “sohbet/chat” kısmından yazılı olarak sorularını iletebilirler. Konuşmacılar dışındaki webinar katılımcılarımızın toplantıya bağlandıklarında kamera ve mikrofonları kapalı olacak şekilde ayarlanmış olup söz isteyen katılımcılarımızın mikrofon ve kameralarını açmalarına izin verilecektir.

·       Webinar’a kimlerin katıldığının takip edilebilmesi için katılımcılarımızın isim ve soyisimleri ile firma/kurum adlarının “katılımcılar/participants” bölümünde görüntüleniyor olması gerekmektedir. İsim, soyisim ve firma/kurum bilgileri açık olmayan katılımcılarımızın “yeniden adlandır/rename” özelliğini kullanarak bu bilgileri paylaşmaları beklenmektedir.

·       Etkinlik Zoom platformu üzerinde gerçekleştirilecek olup görüntü ve ses kaydı alınacaktır. Katılımcıların kamera ve mikrofonlarını açmaları halinde görüntü ve sesleri ile uygulama tarafından üretilen diğer veriler, uygulama sunucuları bulut ortamında bulunduğundan yurtdışına aktarılmış olacaktır. Eğer kişisel verilerinizin işlenmesine ve/veya verilerinizin yurtdışına aktarılmasına izin vermiyorsanız adı geçen etkinliğe katılmamayı tercih edebilirsiniz.

Ek

·       Etkinlik akışı (Taslak)

·       Etkinlikte tanıtımı yapılacak destekler hakkında ön bilgilendirme amaçlı özet sunum

Hatırlatma

·       Yalova OSB Programlarına Yönelik Ön Katılım Bildirimi Anketi: https://www.surveymonkey.com/r/yalovaosb-programlar-ontalep

·       Yalova OSB Yenilik Merkezi İletişim Anketi: https://www.surveymonkey.com/r/yalovaosb-ym-iletisim

Bilgi talepleriniz ve sorularınız için

Kıymet EŞİYOK

Yenilik Merkezi Proje Yöneticisi

(506) 468 34 92

[email protected]