YTSO 2022 Seçim İlanı

17.10.2022

5174 Sayılı Kanun ve Yönetmelikler uyarınca yapılacak YTSO organ seçimleri hakkında aşağıda yazılı bilgiler ilgililerin dikkatine sunulur.

YTSO Meslek Komitesi asil ve yedek üyeleri ile Meclis asil ve yedek üyeliği seçimleri 22 Ekim 2022 Cumartesi günü Kazım Karabekir Mahallesi Termal Yolu Caddesi No:3 Yalova adresindeki Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binasında saat 09.00-17.00 arasında yapılacaktır.

İlan edilen listelerde vergi numaraları kapalı olanlar, askıda bulunanlar, seçim tarihi itibariyle 2 yıldan az kaydı bulunanlar ve tasfiye halinde olan firmalar yer almayacaktır.

Oy verme işlemi gizli oyla açık tasnif esaslarına göre yapılır. 5174 sayılı Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile Odalar ve Borsalar Kanunu'nun 10 uncu maddesi gereği seçmen listelerinde adı yazılı olmayan üye oy kullanamaz. Oy verenin kimliği resmi kuruluşlarca verilen belge ile, vergi numarası belirsiz görülenlerin güncel vergi levhalarının fotokopileri ile vergi mükellefi olduklarının kanıtlanması, tüzel kişi temsilcisi gerçek kişilerin temsil ve ilzam yetkisine sahip olduklarına dair Ticaret Sicil Müdürlüğünce onaylanmış yetki belgesini, oy kullanma sırasında sandık kuruluna ibraz etmesi zorunludur, vekaleten oy kullandırılmamaktadır.

İlgililere İlanen duyurulur

SEÇİM LİSTELERİ İÇİN TIKLAYINIZ....