NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

2.Yalova Sektörel Tanıtım Zirvesi Gerçekleştirildi.

30.05.2016

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Genç Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen, Yalova’da hizmet sunan değişik sektörlerdeki iş alanlarını ve firmalarını tanıtmak, farklı kitlelere ulaşmak, etkinliğe katılan firmaların bilinirliliğini artırarak iş hacimlerine katkı sağlamak ve Yalova’da geleneksel bir iş kültürü ile yerel bilinç oluşturmak ve gençlere girişimcilik ruhunu aşılamak amacıyla Cevdet Aydın Parkı’nda düzenlenen, 30-31 Mayıs 01 Haziran 2016 tarihleri arasında ziyaret edilebilecek 2.Yalova Sektörel Tanıtım Zirvesi açılışı il protokolü, katılımcı firma temsilcileri ve ziyaretçilerin katılımıyla yapıldı.

İldeki çeşitli iş kollarında çalışan firmalar ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarının da stantlarının yer aldığı zirvenin açılışını Ak Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel, Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, Garnizon Komutanı İbrahim Özdem Koçer, YTSO Başkanı Tahsin Becan, Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sercan Şık, YTSO Yönetim Kurulu Üyeleri, Kurum müdürleri ile meslek odaları başkanları yaptı.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan “Öncelikle böyle bir organizasyonu başarı ile gerçekleştiren Genç Girişimciler Kurulumuzu tebrik ederim. Ticaret ve Sanayi Odası olarak gençlerimizin, genç girişimcilerimizin her zaman arkasındayız onları önemsiyor ve destekliyoruz. Bir kez daha kurulda görev alan, genç arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi. Yalova Belediye Başkanı Vefa Salman, AK Parti Yalova Milletvekili Fikri Demirel’in konuşmalarının ardından, stantları gezen davetliler buradaki işletmeler hakkında bilgiler aldılar.