NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Bölge Odaları İş Geliştirme Ağı Toplantısını Gerçekleştirdik

07.10.2021

Odalar arası iş birliğinin geliştirilmesi, iyi uygulamaların paylaşılması ve model uygulama geliştirmeye yönelik başlatmış olduğumuz Bölge Odaları İş Geliştirme Ağı Toplantısı Odamızın ev sahipliğinde gerçekleşti. Toplantıya Gemlik Ticaret ve Sanayi Odasından Genel Sekreter V. Emre Gemicioğlu ile BT Sistem Yöneticisi Ayhan Yıldız, Bursa Ticaret Borsasından Genel Sekreter Fehmi Yıldız ile Akreditasyon Sorumlusu Serhat İlseven, Orhangazi Ticaret ve Sanayi Odasından Genel Sekreter Yardımcısı Kubilay M. Yıldırım ile Kalite/Akreditasyon Sorumlu Yardımcısı Büşra Kaymak, Yalova Ticaret ve Sanayi odasından Ticaret Sicil Müdürü İbrahim Akkanat, Yönetim Sistemleri ve Akreditasyon Uzmanı Necat Rüzgar ve Bilgi İşlem Memuru Gökhan Ergül katılım sağladı.

Odamız Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu İbrahim Akkanat moderatörlüğünde, bölge odaları işbirliği ağı kuruluşu ve çalışmaları hakkında açılış konuşmasıyla başlayan devam eden toplantı, Gemlik Ticaret ve Sanayi Odası BT Sistem Yöneticisi Ayhan Yıldız tarafından 2021 yılı Akreditasyon Denetimi hakkında tecrübe paylaşımının ardından, Akreditasyon Sistemi Takip Yazılımı Hakkında, Oda ve Borsa temsilcilerinin görüşlerinin paylaşılmasından sonra Yalova Garden gezisi yapılmıştır.

Öğleden sonraki oturumda; Zoom üzerinden bazı Oda ve Borsaların kullandığı program yazılımcısı Mustafa Baytar programını tanıtımının ardından, Oda ve Borsaların kullandıkları yazılımlar, avantajları ve dezavantajları değerlendirilmiştir.

Ekim ayı içerisinde Akreditasyon Takip Yazılımı hakkında farklı firmalardan bilgi alınmasına, Yakın zamanda açıklanması beklenen Kalkınma Ajansı Teknik Destekler kapsamında başvurunun yapılmasına karar verilmesinin ardından toplantı sona ermiştir.

Görsel Galeri