Bursa Genç ve Kadın Girişimciler Kurulları, Odamız Genç ve Kadın Girişimciler Kurullarına Ziyarette Bulundular

18.06.2015

TOBB Bursa KGK başkanı Nurcan Özdemir ve yönetim kurulu üyeleri, TOBB Bursa GGK Başkanı Kağan Yeşil ve yönetim kurulu üyeleri YTSO Genç ve Kadın Girişimci kurulunu ziyaret ederek ortak projeler hakkında istişarede bulundular.

YTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sercan Şık,  İlimizde gerçekleştirdiğimiz ve önümüzdeki yıllarda yapılacak projelerimiz ile ilgili karşılıklı paylaşımlarda ve Bursa Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu ile ortaklaşa yapabileceğimiz projeler hakkında fikir alışverişinde bulunduk. Tecrübelerin paylaşıldıkça anlam kazandığını ve her başarılı insanın tecrübelerini ve bilgi birikimini yeni nesillere mutlaka aktarması gerektiğini, bu tür birlikteliklerin sık sık ve daha geniş kapsamlı yapılması gerektiğini ifade etti.