NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

KGK Akademi, tanıtım ve işbirliği ziyaretleri başladı

20.12.2019

YTSO çatısı altında YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu tarafından hayata geçirilecek olan ‘KGK Akademi” kapsamında tanıtım ve işbirliği ziyaretleri başladı.

YTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Engin, Yönetim Kurulu Üyesi Kazım Demirtaş ile YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Gençer, Başkan Yardımcıları Nalan Saraçoğlu ve Nuriye Özkanoğlu, Bilgen Yarluğluoğlan ile İcra üyeleri Zinnet Dinçer ve Asime Topçu Özcan, İş-Kur Müdürü Erhan Dede sonrasında İl Milli Eğitim Müdürü Ali Tosun’u ziyaret ederek KGK Akademi projesi hakkında bilgilendirmede bulundular.

Programın ilk adımında, sektörün ihtiyacının ve iş gücünün sahip olması gereken niteliklerinin belirleneceğini belirten YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Gençer, “Bu proje ile alanında uzman eğitimciler tarafından teorik ve uygulamalı olarak verilecek eğitimlerle günümüzde oldukça gelişmiş ve günden güne büyüyen hizmet sektörüne sürekli nitelikli eleman kazandırılması planlanmaktadır. Bu doğrultuda İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz ile İş-Kur Müdürlüğümüzün projemize sağladıkları ve sağlayacakları desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunarım” dedi.
 

Görsel Galeri