Körfez Ticaret Odası üyeleri ilimizi ziyaret ederek, ticari işbirliği adına üretim alanlarını gezdiler

13.11.2020

Süs Bitkilerinin, Market Zincirlerinde Satış Potansiyeli, Kiviciliğin Yalova bölgesindeki potansiyeli ve depolama sürecinin incelenmesi ve görüş Alışverişi yapmak adına ilimizi ziyaret eden Körfez Ticaret Odası üyeleri üretim alanlarını incelediler.

Odamız ev sahipliğinde ve Ticaret Sicil Müdürü İbrahim Akkanat tarafından gerçekleştirilen programa, Körfez Ticaret Odası Kalite ve Akreditasyon Sorumlusu Beyza Soğukpınar, Demir Taş Gıda İnşaat Nakliye Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Günkay Temizlik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Taşmar Market Otomotiv İnşaat Turizm San. ve Tic. Limited Şirketi, Ergün Gıda Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Körfez Şubesi, Günkay Temizlik Gıda İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret A.Ş., Hilal Çevre firma temsilcileri katıldı. Heyet ilk olarak Altınova’da süs bitkileri ve kivi üretim ve depolama alanlarını gezdiler. Burada Süsbir Başkanı Ahmet Dündar ile YTSO Meclis Üyesi Güney Kartal’dan bilgi alan heyet daha sonra Garden A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Erkin Doğancı tarafından Süs Bitkileri sektörü ve Yalova Hakkında bilgi paylaşımında bulunulmuş, ardından saha ziyaretlerinde gerçekleştirilmiştir.