NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Yalova Sektörel Tanıtım Zirvesi Gerçekleştirildi.

18.06.2015

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Genç Girişimciler Kurulu tarafından organize edilen Yalova Sektörel Tanıtım Zirvesi 15-18 Mayıs 2015 tarihleri arasında düzenlenen etkinliklerle gerçekleştirildi.

Yalova’da hizmet sunan değişik sektörlerdeki iş alanlarını ve firmalarını tanıtmak, farklı kitlelere ulaşmak, etkinliğe katılan firmaların bilinirliliğini artırarak iş hacimlerine katkı sağlamak ve Yalova’da geleneksel bir iş kültürü ile yerel bilinç oluşturmak ve gençlere girişimcilik ruhunu aşılamak amacıyla düzenlenen, Yalova Sektörel Tanıtım Zirvesi Cevdet Aydın Parkı’nda yapıldı.

İldeki çeşitli iş kollarında çalışan firmalar ile bazı kamu kurum ve kuruluşlarının da stantlarının yer aldığı zirvenin açılışını YTSO Başkanı Tahsin Becan, Ak Parti Yalova İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, Ak Parti Yalova Milletvekili Temel Coşkun, Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Niyazi Eruslu, Ak Parti Yalova Milletvekili adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan ile CHP Yalova Millet Vekili adayı Mustafa Ocak yaptı. Açılış öncesinde YTSO Başkanı Tahsin Becan ve YTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sercan Şık bir selamlama konuşması yaptılar. Ardından stantları gezen davetliler buradaki işletmeler hakkında bilgiler aldılar.

Açılış sonrasında Yalova Halk Eğitimi Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen girişimcilik konferansları 2014 Yılının En Başarılı Girişimcisi Berke Sarpaş ile başladı. YTSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Beno Plastik Ambalaj ve Kalıp San. Ltd.Şti. Sahibi Birol Önderoğlu gençlere girişimcilik üzerine deneyimlerini paylaşarak bilgiler aktardılar. Zirvenin ikinci gününde Tufag Halk Dansları gösterisi ve Berkay Buluç konseriyle katılımcılar ve ziyaretçiler eğlenceli saatler geçirdiler.

Programın üçüncü günü akşamı Lova Otelde verilen gala yemeğine CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, CHP İl Başkanı Özcan Özel, Yalova Belediye Başkan Vekili Jülide Güner, AKP Yalova Milletvekili Adayları Fikri Demirel ve Mehmet Demirhan, AKP İl Başkanı Yusuf Ziya Öztabak, İlçe ve Belde Belediye Başkanları, YTSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri, YTSO Genç ve Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ile il protokolü katıldı. YTSO Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Sercan Şık’ın yaptığı açılış konuşmasının ardından söz alan YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan “Öncelikle böyle büyük bir organizasyonu başarı ile gerçekleştiren Genç Girişimciler Kurulumuzu tebrik ederim. Yapılan etkinlikle ilgili çok olumlu tepkiler aldım. Önümüzdeki yıllarda stand sayısını daha da büyüterek daha geniş kitlelere hitap edeceğiz. Ticaret ve Sanayi Odası olarak gençlerimizin, genç girişimcilerimizin her zaman arkasındayız onları önemsiyor ve destekliyoruz. Bir kez daha kurulda görev alan, genç arkadaşlarımızı kutluyorum” dedi. Yalova Belediye Başkan Vekili Jülide Güner, CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce ile AKP Yalova Milletvekili Adayı Fikri Demirel’in konuşmalarının ardından, katılımcılara ve kurumlara zirveye yaptıkları destek ve katkılardan dolayı plaket takdim edildi.