Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın Misafiri Olduk

03.02.2024

Kurul Başkanımız İdris Safa Kaya, Başkan Yardımcımız Harun Güleç, üyelerimiz Samet Yalınkılıç, Mert Özsümer, Ayşen Yakar Soysal, Kerem Yalçın ve Rabia Gülnihal Akçal’la birlikte Yalova Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın misafiri olduk.
Rektör Bahçekapılı ile gerçekleştirdiğimiz bu değerli buluşmada, genç girişimciler olarak üniversite ile iş birliği olanaklarını ve ortak projeleri ele aldık. Üniversite ile kurulacak iş birlikleri, gelecekte genç girişimcilere önemli fırsatlar sunacak ve iş dünyasına yeni perspektifler getirecek, genç girişimcilerin yeteneklerini geliştirmelerine ve iş dünyasında etkili bir rol oynamalarına olanak sağlayacaktır.
Rektör Prof. Dr. Mehmet Bahçekapılı’nın sıcak karşılaması ve iş birliği konusundaki pozitif tutumundan dolayı kendisine teşekkür ederiz. Yalova Üniversitesi ile gelecek projelerde bir araya gelmek için sabırsızlanıyoruz.