Yeni Seçilen YTSO Genç Girişimciler Kurulu Vali Selim Cebiroğlu'nu Ziyaret Etti

16.01.2015

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı farklı iş kollarında yer alarak istihdam yaratan ve il ekonomisine katkı sağlayan genç girişimciler kurulu icra komitesi üyeleri Yalova Valisi Selim Cebiroğlu’nu makamında ziyaret ederek kurul hakkında bilgilendirmede bulundu. TOBB tarafından 81 ilde oluşturulan Genç Girişimci Kurullarının Yalova’daki temsilcileri olan kurul üyeleri gelecek dönemde yapmayı düşündükleri projelerini paylaşarak, çalışmalarında kamu kurum ve kuruluşları ile işbirliği içerisinde olmak istediklerini ilettiler.

İcra Kurulu Başkanı Sercan Şık; Yalova’da gençlerin elinden tutan ve bizlere yol gösteren katkı sağlayan sayın Valimize teşekkür ediyoruz, bizlere her platformda destek olacağını ifade eden Sayın Valimiz il ekonomisine katkı sağlayacak her türlü çalışmada ve sosyal sorumluluk projelerimizde bizlere destek olacağını ifade etti ve Ülkemizin nitelikli genç girişimcilere her zaman ihtiyaç duyduğunu belirterek çalışmalarımızda başarılar diledi.