NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO ile İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

07.06.2018

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu arasında 06 Haziran 2018 tarihinde eğitim işbirliği protokolü imzalandı. Protokole İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu Kurucu Müdür Reyhan Balcı, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Meclis Başkanı Muğlim Bağatar, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Kenan Engin, Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çavuşoğlu ile Meclis Başkan Yardımcısı Koray Girgin katıldı.

Yapılan protokolle, İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu hizmetlerinde YTSO üyeleri, çalışanları ve birinci derece yakınları için %10 indirim sağlanacak.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, odaya üyelerin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli protokoller imzaladıklarını söyledi.

Becan, “ İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu ile eğitim iş birliği protokolü imzalamış bulunmaktayız. Öncelikle bu işbirliğinin iki kurum ve protokolden faydalanacak üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İmzalanan protokol kapsamında Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine %10 indirim uygulanacaktır” dedi.

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursu Kurucu Müdür Reyhan Balcı, Protokolün tüm YTSO üyelerine hayırlı olmasını diledi. Kurs hakkında bir tanıtım da yapan Balcı, “Yalova İngilizce Kültür Yabancı Dil Kursu dünyaca başarısı kanıtlanmış özel öğretim metotlarıyla konuşturarak Yalova’da İngilizce kursu standartlarını yukarıya taşımayı hedeflemiştir. Yalova’nın en genç ve en yenilikçi dil kursu olan İngilizce Kültür gerek eğitmen kalitesi ile gerek kullandığı materyallerle gerekse sınıflardaki fiziki şartlarla Dünya standartlarında eğitim vermeyi amaçlamıştır. Dil eğitiminde genç ve dinamik bir kadroyla iddialı olan Yalova İngilizce Kültür Dil Kursu, her alanda dil öğrenmek isteyen bireylerin uğrak noktası haline gelmiştir. Üstelik en kalıcı ve sıkıcı olmayan yöntemler ve Son teknoloji ile donatılmış sınıflarda öğrencilere bu şekilde dil imkânı sunmakta olan Yalova İngiliz Kültür Dil Okulları %100 öğrenme garantisi de sunmaktadır” dedi.

Görsel Galeri