NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

YTSO ile Uğur Okulları arasında eğitim işbirliği protokolü imzalandı.

21.05.2018

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile Uğur Okulları arasında 16 Mayıs 2018 tarihinde eğitim işbirliği protokolü imzalandı. Protokole Uğur Okulları Yalova Kampüs Müdürü Şenol Topal, Yalova Kampüs İlkokul Müdürü Mesut Çağlar, Yalova Kampüs Kurumsal İletişim Koordinatörü Hande Üstel, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Kenan Engin ile Özkan Şenel ve Yönetim Kurulu Üyesi Özgür Çavuşoğlu katıldı.

Yapılan protokolle, Uğur okulları eğitim hizmetlerinde YTSO üyelerinin çocuklarına, Uğur Okulları’nda yaptıracakları yeni kayıtlar için 2018-2019 eğitim ve öğretim dönemlerine ait Milli Eğitim Mevzuatı çerçevesinde ilan ettiği yeni kayıt ücretleri üzerinden %10 eğitim indirimi sağlanacak.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan, odaya üyelerin her alandaki ihtiyaçlarını karşılamalarında destek olmak için çeşitli protokoller imzaladıklarını söyledi.

Becan, “ Uğur Okulları ile eğitim iş birliği protokolü imzalamış bulunmaktayız. Öncelikle bu işbirliğinin iki kurum ve protokolden faydalanacak üyelerimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. İmzalanan protokol kapsamında Yalova Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine %10 indirim uygulanacaktır” dedi.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan ile Uğur Okulları Yalova Kampüs Müdürü Şenol Topal daha sonra eğitim işbirliği protokole imza attı.