YTSO 14.Dönem - Yapı Denetim uygulamaları YTSO’da istişare edildi

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO), yapı denetim uygulamalarında yaşanan aksaklıkların ele alınıp, çözüm önerilenin sunulduğu bir istişare toplantısına ev sahipliği yaptı.

YTSO Meclis Toplantı Salonunda düzenlenen toplantıya Yalova Ticaret ve Sanayi Odası 12.Meslek Komitesi Başkanı Ufuk Yalçın, Komite üyeleri ve Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği başkanı Nazmi Şahin ile yapı denetim firmalarının temsilcileri katıldı.

İnşaat sektörünün Yalova’nın lokomotif sektörü olduğunun altını çizen YTSO 12.Komite Başkanı Ufuk Yalçın “Yaşanılan büyük afet sonrası bölgedeki izlenimleri ve sektörümüzle ilgili durum değerlendirmelerin yapılması ve Yapı denetim uygulamalarında yaşanan sıkıntılara çözüm bulmak amacıyla Yapı Denetim ve Deprem Mühendisliği Derneği başkanı Nazmi Şahin’in katılımıyla bu toplantıyı düzenledik. Kendilerine, toplantıya katkıları ve sorunu çözmeye odaklı yaklaşımları sebebiyle teşekkür ediyorum. Toplantıda yapı denetim sektöründe faaliyet gösteren üyelerimizle de yaşadıkları sıkıntıları istişare etme fırsatı bulduk. Hangi sektörde olursa olsun problemleri fazla büyümeden çözebilirsek işlerimiz daha da kolaylaşır” dedi.