01–02 Mart 2012 - AR-GE ve Yenilikçilik Desteklerine Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi

28.02.2012
Sayın Yetkili,

Giderek yoğunlaşan küresel rekabet koşullarında Küçük ve Orta büyüklükteki işletmelerin varlıklarını sürdürmeleri ve büyümeleri için Ar-Ge çalışmaları yapmak ve yenilik yaratmak zorunda olmaları gerçektir.

Bu kapsamda Odamız ile Doğu Marmara Kalkınma Ajansı (MARKA) işbirliğinde, Doğu Marmara’daki işletmelerin proje yazma kapasitelerini geliştirmek amacıyla 01-02 Mart 2012 tarihlerinde 2 boyunca 10.30-17.00 saatleri arasında “AR-GE ve Yenilikçilik Desteklerine Yönelik Proje Hazırlama Eğitimi” gerçekleştirilecektir.

Eğitime katılmak isteyen üyelerimizin aşağıdabulunan başvuru formunu doldurmaları veya Hande Güngörür ([email protected]) ile temasa geçmeleri önemle rica olunur.

Başvuru Formu...