NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

03 Aralık 2010 - İş Hayatında NLP ve Pozitif Düşüncenin Kullanımı Eğitimi

22.11.2010

03 Aralık 2010 Cuma günü Saat 13.30-16.30 saatleri arası " İş Hayatında NLP ve Pozitif Düşüncenin Kullanımı” eğitimi yapılacaktır.

Eğitime katılacak firma temsilcilerinin aşağıda bulunan formu en geç 02 Aralık 2010 Perşembe günü mesai bitimine kadar göndermeleri gerekmektedir.

BAŞVURU FORMU

Seminerin içeriği:
NLP (Nöro Lengüistik Programlama), mükemmellik psikolojisidir. Bütün iyi iletişimciler tarafından, mükemmel sonuçlar elde etmek üzere kullanılan pratik becerilere dayanır. Bu beceriler, kişisel ve mesleki gelişim açısından paha biçilmez niteliktedir.  Hayattaki "ideallerine" kavuşamayıp, herşeyi "kader"e bağlayan binlerce insanla çevrili etrafımız. Bir türlü başarıya kilitlenemeyip, her seferinde "yenildiğinize" isyan ediyor,girişimci ruhunu da gittikçe kaybediyor. Oysa başarı ve mutluluk "programlanabiliyor"! Bu programlamanın hayli yöntemi var ama son yıllarda en çok kullanılan ve deneyimlerle kanıtlanan NLP'yi  ve pozitif düşünceyi başa almakta fayda var.

Seminerin hedefi:
Temelde başarı, iletişim ve beyni verimli kullanma bilimi olan NLP; hayata, bir gelişim ve öğrenme süreci olarak bakar. İçinden çıkamadığımız, mantığımıza ters düşse de değiştiremediğimiz bir takım alışkanlıkları, değer yargılarını... yanlış öğrenme ve gelişimin önündeki engeller olarak görür.

Amacı; bu engelleri kaldırıp insanı, başarının prensiplerini, iletişim kurma ve beyni kullanma becerilerini kazandırarak, kişisel mükemmelliğe ulaştırır.

Eğitmen: Ayşen Turna (NLP Master Trainer)