07 Kasım 2009
Bursa Metal İşleme Teknolojileri ve Elektrik Aydınlatma ve iletişim fuarı

26.10.2009
Tüyap Bursa Fuarcılık Anonim Şirketi tarafından, TİAD Takım Tezgâhları Sanayici ve İş Adamları Derneği işbirliği, Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Ticaret ve Sanayi Odası desteği ile hazırlanan BURSA METAL İŞLEME TEKNOLOJİLERİ FUARI, 8. Metal İşleme Makineleri, Kaynak, Kesme, Delme Teknolojileri, El Aletleri, Pnömatik ve Hidrolik Fuarı  ve ELECO 2009, 7. Elektrik, Elektronik, Otomasyon, Aydınlatma ve İletişim Fuarı ve Sempozyumu 05 – 08 Kasım 2009 tarihleri arasında Tüyap Bursa Uluslararası Fuar ve Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilecektir.

Sektörün en önemli üretici, ihracatçı ve ithalatçı firmalarının katılımıyla hazırlanan, her türlü imalat sanayine hitap eden ve üretimin her safhasında kullanılan metal işleme teknolojilerinde ulaşılan son noktayı gözler önüne seren fuarımız, geçtiğimiz yıl 18 ülkeden 276 firma ve firma temsilciliğinin katıldığı fuara odamız organizasyonu ile 07 Kasım 2009 Cumartesi günü saat 10.00'da Yalova İskele meydanından kalkacak otobüs ile gidilecektir. Fuarı ziyaret etmek isteyen üyelerimiz, ekteki katılım formunu doldurarak [email protected] ail adresine yada 812 17 82 no.lu faksa ile odamıza göndermeleri gerekmektedir.

KATILIM FORMU