NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

10 Mayıs 2012 - Hong Kong: “Çin ve Asya Pazarlarına Giriş Noktası” Semineri

20.04.2012
Hong Kong Hükümeti Ekonomi ve Ticari İşlerden Sorumlu Ofisi (Hong Kong Economic and Trade Office) DEİK / Türkiye – Hong Kong İş Konseyi, Hong Kong Ticaret Geliştirme Konseyi (HKTDC) ve Hong Kong Yatırım Destek Kurumu (InvestHK) işbirliğinde "Hong Kong: Çin ve Asya Pazarlarına Giriş Noktası” adlı seminer 10 Mayıs 2012 tarihinde The Marmara Taksim Otelinde 16:00 – 19:00 saatleri arasında düzenlenecektir.

Söz konusu seminerin amacı Çin ve Asya pazarlarına bir giriş kapısı niteliğinde olan Hong Kong'daki ticaret ve yatırım fırsatları hakkında Türk şirketlerini bilgilendirmektir. Bilindiği üzere, Hong Kong en çok doğrudan yabancı yatırım çeken yerler arasında üçüncü sırada yer almaktadır.

4000’e yakın uluslararası şirket Asya Pasifik bölgesindeki faaliyetlerini Hong Kong'daki merkezlerinden koordine etmektedir. Dünya Bankası’nın 183 ülkeyi iş yapma kolaylığı açısından karşılaştırdığı “İş Yapma Kolaylığı 2012” raporuna göre Hong Kong ikinci sırada yer almaktadır.

10 Mayıs 2012 tarihinde The Marmara Taksim Oteli'nde gerçekleşecek iş semineri sonrasında 18:00 -19:00 saatleri arasında bir resepsiyon gerçekleşecektir.

Ekte programı yer alan söz konusu seminere katılım ücretsiz olup, seminer sırasında Türkçe-İngilizce simultane tercüme yapılacaktır. Seminere katılmak isteyen üyelerimizin ekteki başvuru formunu doldurarak en geç 4 Mayıs Cuma günü mesai bitimine kadar başvuru formlarını [email protected] adresine iletmeleri gerekmektedir.



EKLER

İRTİBAT:    Hande Güngörür/ Dış İlişkiler ve Fuarlar Koordinatörü/ [email protected]