NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

13-15 Eylül 2010 MSV – Uluslar arası Mühendislik Fuarı - Brno, Çek Cumhuriyeti

16.08.2010
Kocaeli Sanayi Odası tarafından 13-15 Eylül 2010 tarihleri arasında Çek Cumhuriyeti’nin Brno şehrinde düzenlenen “MSV – Uluslar arası Mühendislik Fuarı”na bir heyet organizasyonu düzenlenecektir.

Bu sene 52. kez düzenlenecek olan MSV, %35’i yabancı 1.500 katılımcısı ve %10’u yabancı 85.000ziyaretçisi ile Orta Avrupa’nın en büyük endüstriyel fuarlarından biridir. Fuara katılacak sektörler ise Maden, Makine, Metal, Döküm, Seramik, Cam, Hidrolik, Pnömatik, Soğutma Teknolojileri, Plastik Kauçuk Teknolojileri, Kimya Sanayi, Kaynak Makinaları, Elektronik – Elektrik, Taşıma, Kaldırma, Depolama, Lojistik ve Endüstriyel Paketleme, Otomasyon ve Ölçme Sistemleridir.

Fuara katılımlarımızın yanı sıra, B2Fair iş organizasyonu ile firmalarımız, yeni teknolojileri takip etmenin yanında ikili iş görüşmeleri ile fuardan maksimum fayda sağlayacak, yeni iş fırsatları yakalayabileceklerdir.

Söz konusu heyet organizasyonunun KOSGEB Yurtdışı İş Gezisi kapsamında değerlendirilmesi konusunda çalışmalar sürdürülmektedir. Destekten yararlanılması durumunda işletmelere KOSGEB tarafından Konaklama giderleri, Ulaşım giderleri ve Yurt Dışı İş Gezisi Programı ile ilgili diğer giderler (tercüme ve rehberlik hizmetleri, fuar giriş ücretleri, toplantı organizasyon giderleri) için işletme başına 2000 TL’ye kadar destek verilmektedir.

KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği’nden faydalanabilmek için, KOSGEB veri tabanına kaydolunması, Genel Destek Programı’na ve sonrasında Yurt Dışı İş Gezisi Desteği’ne başvuru yapılması gerekmektedir.

Toplam tahmini maliyetin 1.000 Euro olduğu söz konusu heyet ziyaretine katılımlarınız için en geç 12 Ağustos 2010 tarihine kadar Kosgeb Yalova Sinerji Odağına (814 12 24)başvurmaları gerekmektedir.