NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

13.Girişimcilik Aşısı Gerçekleştirildi.

02.03.2012
Yalova Üniversitesi Kariyer Birimi ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) İl Kadın Girişimciler Kurulu’nun ortaklaşa düzenlediği Girişimcilik Aşısı seminerlerinden on üçüncüsü Safran Yerleşkesi Konferans Salonu’nda yapıldı. Bahrain Investment Group Ltd.Şti. Yönetim Kurulu Başkanı Muhammet Uğurcan Barman’ın konuşmacı olarak katıldığı konferansta Yalova Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Sosyal Hizmet Bölümü öğretim üyesi Doç.Dr. Musa Şahin, YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Süheyla Uzuneser ve Kurul Üyeleri hazır bulunurken, seminere öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Konferansın açış konuşmasını yapan Doç.Dr.Şahin, girişimci olmak için genç olmanın bir engel olmadığını, gençlerinde girişimci olabileceğini belirterek özgüven ve cesaretin girişimcilik için belirleyici özellikler olduğunu ifade etti. YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu Üyesi Emine Yüksekol Girişimcilik Aşısı çalışmaları kapsamında kendi alanında başarılı kariyer sahibi girişimci ve ünlüleri ağırladıklarını bu etkinlikte ise aynı zamanda Üniversite öğrencisi olan  Yalovalı genç bir girişimciyi Üniversite öğrencileriyle buluşturuyor olmanın mutluluğunu yaşadıklarını belirtti.

İş hayatına girme öyküsünü ve hedeflerini dinleyiciler ile paylaşan M.U.Barman, 4 yıl önce sıradan bir üniversiteli olduğunu, çevresindeki fırsatları yakalayabilmek kişisel gelişim kitapları okuyarak öncelikle güçlü ve zayıf yönlerinin neler olduğunu belirlediğini vurgulayarak, çok çalışmayı, yeniliği ve değişimi ilke edinerek başarıya ulaştığını ifade etti. Soru-cevap kısmından sonra M.U.Barman’a S.Uzuneser plaket ve buket, Doç.Şahin logolu çini takdim ederek teşekkür etti.