NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

14 – 17 Eylül 2010 - World Food Moscow - International Food & Beverage Exhibition Gıda ve Gıda Teknolojileri Fuarı

16.08.2010
KOSGEB Ordu Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından 13-17 Eylül 2010  tarihleri arasında Moskova/Rusya’ya bir iş gezisi düzenlenecektir. Söz konusu programa gıda ve gıda makineleri sektöründe faaliyet gösteren işletmeler dahil edilecektir.

Yukarıda bilgileri yer alan ve KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği kapsamına alınmış fuar gezisine katılmak isteyen firmaların 11 Ağustos 2010 mesai saati bitimine kadar  Kosgeb Yalova Sinerji Odağına Başvurmaları gerekmektedir.

Yurt Dışı İş Gezisi Desteği: KOSGEB Hizmet Merkezleri, Meslek Kuruluşu (Odalar, Borsalar, Siadlar, Birlikler v.b) veya Türkiye Seyahat Acenteleri Birliği (TÜRSAB) üyesi Organizatör Kuruluşlar tarafından organize edilen ve sektör farkı gözetmeksizin en az 10 (on) işletmenin katılımı ile düzenlenen, fuar ziyareti, sanayi bölgesi ziyareti, ikili iş görüşmeleri, meslek kuruluşları ile toplantı v.b faaliyetleri içeren yurtdışı iş gezisi programlarına katılan işletmelere KOSGEB tarafından Konaklama giderleri, Ulaşım giderleri ve Yurt Dışı İş Gezisi Programı ile ilgili diğer giderler (tercüme ve rehberlik hizmetleri, fuar giriş ücretleri, toplantı organizasyon giderleri) için işletme başına 2000 TL’ye kadar destek verilmektedir.
 
KOSGEB Yurt Dışı İş Gezisi Desteği’nden faydalanabilmek için, KOSGEB veri tabanına kaydolunması, Genel Destek Programı’na ve sonrasında Yurt Dışı İş Gezisi Desteği’ne başvuru yapılması gerekmektedir.