NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

14. Uluslararası Isı Mühendisliği Konferansı

25.05.2023

Odamız ev sahipliğinde 25-27 Mayıs 2023 tarihleri arasında Toronto Metropolitan Üniversitesi ve Yalova Üniversitesi'nin iş birliğiyle düzenlenen 14. Uluslararası Isı Mühendisliği Konferansı, Vali Muammer Erol, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yalova Milletvekili Tahsin Becan, İl Genel Meclis Başkanı Hasan Soygüzel, Yalova Üniversitesi Rektörü Mehmet Bahçekapılı ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Cemil Demiryürek’in katılımıyla başladı.

İpek yolu enerji hattı üzerindeki ülkelerin akademik çalışmalarını desteklemeyi ve geliştirmeyi hedefleyen konferans, Isı ve Enerji Mühendisliği konularında uzmanları bir araya getirerek günümüz ve ileri teknoloji konularını ele alıyor. Birçok ülkeden gelen akademisyenlerin katılımıyla üç gün sürecek olan konferans, sürdürülebilir enerji sistemleri, termodinamik, ısı transferi, yenilenebilir enerji teknolojileri gibi geniş bir yelpazede önemli bir platform sağlamaktadır.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, "14. Uluslararası Isı Mühendisliği Konferansı'nı Yalova'da düzenlemekten mutluluk duyuyoruz. Bu konferans, termal mühendislik ve enerji alanında araştırmacılar, akademisyenler ve profesyonellerin bilgi ve görüş alışverişinde bulunmaları için bir platform sağlıyor. Konferansın işbirliğini teşvik etmesini ve alanın ilerlemesine katkıda bulunmasını umuyoruz.  Konferansın hazırlanmasında emeği geçenlere teşekkürleri sunarım” dedi.