NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

1.Yalova Alışveriş Günleri
Başlıyor

05.12.2008

YALOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI

PİYASAYA CAN KATIYOR…



Yalova Ticaret ve Sanayi Odası tarafından piyasaya hareket katmak için düzenlenen Yalova Alışveriş Günleri’ni başlatıyor.
15 – 31 Aralık 2008 tarihleri arasında yapılacak organizasyon kapsamında 150’e yakın işyeri alışverişi arttırmak adına %50’ye varan indirim yapacak.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, tüm dünyayı etkisi altına alan küresel ekonomik krizle yerel bazda da mücadele etmek adına “1. Yalova Alışveriş Günlerini” organize ediyor. 150’e yakın işyerinin katıldığı organizasyonda % 50’ye varan indirimler yapılırken, alışveriş yapan şanslı kişiler 2009 model bir otomobil ve daha birçok hediyeye sahip olacaklar.

Sistemin İşleyişi…
Bu organizasyon kapsamında Yalovalılar, YTSO üyelerinden yapacakları 50 YTL ve katları tutarındaki indirimli alışverişler karşılığında çekiliş kuponu kazanacaklar. Milli Piyango onayı ile Noter huzurunda yapılacak çekiliş ile otomobilden buzdolabına birçok hediye kazanılacak olan projede ana amaç piyasanın canlanması…

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı AKINCI: Krize Karşı Ortak Akıl…
Organizasyonun tanıtım toplantısında bir açıklama yapan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Lütfullah AKINCI “Bir süredir ülkemizi de derinden etkilemeye başlayan ekonomik kriz artık reel sektörü de önemli ölçüde etkiliyor. Tüketim harcamaları daralıyor, istihdam azalıyor. Bu nedenle zaman dayanışma, birlik ve beraberlik, ortak akıl etrafında birleşme ortak hedefe birlikte odaklanma zamanı. Bizler ekonomiye katkı sağlama konusunda sorumluğu olan ticaret ve sanayi odaları olarak birçok ilde çalışmalar başlatıyor, gerek iş dünyasına gerekse halkımıza yönelik katma değer sağlamaya çalışıyoruz.Geçtiğimiz günlerde İstanbul’da İstanbul Ticaret Odası, Bursa’da Bursa Ticaret ve Sanayi Odası krizin vereceği hasarları azaltmak, piyasalara moral vermek ve durgunluğu aşmak için alışverişi arttırmaya yönelik projeler başlattılar. Türkiye’de bu sorumluluğu hisseden üçüncü oda olarak, Türkiye’deki diğer illere örnek olmak isteyen Yalova Ticaret ve Sanayi Odası bu iki etkinliği bir coşkuya döndürmek için çekilişler, hediyelerle projesini çeşitlendirdi.”

Açıklamalarına devam eden AKINCI “Alışveriş Günleri ile birlikte Yalova iş dünyası kazanacak, uygun fiyatlarla alışverişini yapan Yalovalılar kazanacak ve ayrıca çekilişi fiş karşılığı yapacağımız için devlet de vergi olarak kazanacak. Hepimizin birlik ve beraberlik içinde Yalova ekonomisi, buna bağlı olarak da kentin geleceği için bu örnek projeye sahip çıkarak, bu projenin bir parçası olmak için elimizden geleni yapmalıyız” dedi.