20. Kuruluş Yılında KOSGEB’in Yeni Destekleri Eğitim ve Bilgilendirme Toplantısı Yapıldı

23.07.2010
20. Kuruluş Yılında KOSGEB’in Yeni Destekleri ve Eğitim Programı Bilgilendirme Toplantısı 2 Ağustos 2010 tarihinde Yalova Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonunda 192 KOBİ temsilcisinin katılımıyla gerçekleşti. Toplantının açılış konuşmalarını Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet AKDAĞ, Türk Ekonomi Bankası KOBİ Danışmanı Prof. Dr. Tamer MÜFTÜOĞLU ve Girişim Eğitim Danışmanlık Merkezi Direktörü Adnan ŞAHSUVAR yaptı.

Açılış Konuşmalarının ardından KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi KOBİ Uzmanı Erkan GÜNGÖR KOSGEB’in Yeni 6 Destek Programıyla ilgili sunum yaptı. Güngör sunumunda, Kobi Proje Destek Programı, Tematik Proje Destek Programı, İşbirliği - Güçbirliği Destek Programı, Ar-Ge, İnovasyon ve Endüstriyel  Uygulama Destek Programı, Girişimcilik Destek Programı, Genel Destek Programı olmak üzere toplamda 6 konu başlığı hakkında detaylı bilgi verdi.

Yapılan sunumun ardından KOSGEB’in yeni destekleriyle ilgili sorular Bursa Hizmet Merkezi Müdürü Ahmet AKDAĞ ve KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi KOBİ Uzmanı Erkan GÜNGÖR tarafından cevaplandırıldı.

Programın son bölümünde; Girişim Eğitim Danışmanlık Merkezi Direktörü Adnan ŞAHSUVAR ve Girişim Eğitim Danışmanlık Merkezi Danışmanı Mehmet SANLI, KOBİ’lerin gelişim yolu stratejisi hakkındaki “Amaç Gelecekte Var Olmak: İşletme Gelişim Haritası” ve KOBİ’lerde büyüme ve gelişme döneminde işletme fonksiyonları yönetiminin geliştirilmesi konularını içeren “Krizin Ötesini Hedeflemek: Stratejik Planlama” sunumlarını gerçekleştirdiler.