NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

21-22 Mayıs 2010 tarihlerinde YTSO 65. TOBB Genel Kuruluna Katıldı

26.05.2010

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin 65. Genel Kurulu nedeniyle 21 Mayıs 2010 Cuma günü, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında oda, borsa başkanları ve delegelerin katıldığı Anıtkabir’i ziyaretine YTSO Meclis Başkanı Mehmet Gürel, Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı M. Birol Özsümer, Yönetim Kurulu Sayman Üyesi A. Başol Haraç, TOBB Delegeleri Erdinç Tanıl, Mustafa Toprak ve Abdüllatif Evci ile YTSO Genel Sekreteri Taner Eriş ve Genç Girişimciler Kurulu Başkanı M. Anıl Dinçer, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yıldız Tuna ile Kurul üyeleri katıldı.

 
TOBB Birlik Merkezi’nde düzenlenen Hizmet Şeref Belgesi ve plaket töreninden sonra, TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başkanlığında oda, borsa başkanları, delegeler, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Üyeleri ve TOBB Genç Girişimciler Kurulu İl Başkanları Ata’nın huzurunda saygı duruşunda bulundular.


22 Mayıs 2010 Cumartesi günü, TOBB Ekonomi ve Teknoloji Üniversitesinde gerçekleşen TOBB’un 65.Genel Kurulu Başbakan Recep Tayip Erdoğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, CHP MYK Üyesi Tekirdağ Milletvekili Faik Öztrak, Başbakan Yardımcısı ve Devlet Bakanı Ali Babacan, Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Sanayi ve Ticaret Bakanı Nihat Ergün, Devlet Bakanı Cevdet Yılmaz, sivil toplum örgütü temsilcileri ile delegelerin katılımıyla gerçekleştirildi.