NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

21 Eylül 2012 - İSTANBUL GIDA-TEK 2012 7.Gıda ve İçecek Teknolojileri, Gıda Güvenliği, Katkı ve Yardımcı Maddeler, Soğutma, Havalandırma, Depolama Sistemleri ve Lojistik Fuarı ziyaret organi

30.03.2012
TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi/ Beylikdüzü/ İstanbul
21 Eylül 2012 Cuma

Avrasya Ambalaj 2012 İstanbul Fuarı ile birlikte düzenlenecek olan İstanbul Gıda-Tek Fuarı’nda yurtiçi ve yurtdışından gelecek alım heyetleri ve ziyaretçiler, Ekmek, Pasta, Çikolata, Bisküvi, Şeker, Şekerleme, Kafeterya sektörüne yönelik makine ve ekipman tedarikçileri ile Gıda ve İçecek sektörünün tüm ürün gruplarına teknoloji ve hizmet sunan firmaların yer alacağı İstanbul Gıda-Tek 2012, Avrasya’nın Lider Ambalaj Fuarı olan Avrasya Ambalaj 2012 İstanbul ile aynı tarihte düzenleniyor.

Sektörün güçlü fuarlarının birlikteliğinden doğacak sinerji, ziyaretçilerin üretim aşamasından, tüketiciye ulaşmasına kadar geçirdiği evredeki tüm ihtiyaçlarını tedarik etmesine olanak tanıyacaktır.

21 Eylül 2012 Cuma günü Odamız tarafından İstanbul GIDA-TEK Fuarına ziyaret organizasyonu düzenlenecektir. Organizasyonun etkinliği ve verimliliği açısından minimum katılımcı sayısının 20 kişi olması durumunda ziyaret gerçekleştirilecektir.

Katılmak isteyen üyelerimizin 20 Eylül 2012 Perşembe günü saat 14.00’e kadar aşağıdaki başvuru formunu doldurmaları ve Dış İlişkiler ve Fuarlar Koordinatörü Hande Güngörür ([email protected]) ile temasa geçmeleri önemle rica olunur.


Başvuru Formu