25 Mart 2012 - İstanbul Jewelry Show fuarı ziyaret organizasyonu

21.03.2012
26 yıldır kesintisiz düzenlenen ISTANBUL JEWELRY SHOW, sektörün en büyük fuarı olarak mücevher sektörü profesyonellerine, Doğu Avrupa’dan Yakın Doğu’ya, Rusya’dan Kuzey Afrika’ya birçok alıcıyla benzersiz bilgi paylaşımı ve iş olanakları sunmaktadır.

ISTANBUL JEWELRY SHOW bugüne kadar pek çok firmanın yeni iş bağlantıları kurarak, ürünlerini tanıtabileceği yeni pazarlara açılmasında bir köprü vazifesi görmüştür. Stratejik lokasyonu ve buluşma noktası olarak, Türkiye dünya mücevher sektöründe en büyük beş pazarı arasında yer almaktadır.

Türk Kuyumculuk Sektörü
Avrupa ve Ortadoğu'nun Çekim Merkezi:

Türkiye dünyanın en büyük;

2. büyük kuyumculuk ihracatçısı
3. büyük kuyumculuk üreticisi
5. büyük kuyumculuk ithalatçısı

Türkiye 250-300 ton altın mücevher üreterek toplamda 1,7 milyar dolarlık hacme sahiptir. Sektörün işlem hacmi,400 ton altın, 300 ton gümüş, 1.2 milyar dolarlık mücevher ve 300.000 çalışan olmakla birlikte, 200 ton mücevher üretmekte ve üretiminin yarısını ihraç etmektedir.

25 Mart 2012 Pazar günü Odamız tarafından İstanbul Jewelry Show fuarı ziyaret organizasyonu düzenlenecektir. Katılmak isteyen üyelerimizin 23 Mart 2012 Cuma günü saat 15.00’e kadar Dış İlişkiler ve Fuarlar Koordinatörü Hande Güngörür ([email protected]) ile temasa geçmeleri önemle rica olunur.