25 Nisan 2012 - KOSGEB Destekleri Tanıtım Toplantısı

24.04.2012

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel’in talimatıyla Proje Ekibi yeni bir çalışma başlatıyor. Bundan sonra 2 haftada bir Çarşamba günleri 14.00-16.00 saatleri arasında KOSGEB destekleri hakkında bilgilendirme toplantıları gerçekleştirilecek.  Bu toplantılarda KOBİ’ler KOSGEB ile ilgili merak ettikleri soruları KOSGEB Yalova Sinerji Odağı Uzmanı Halit Cem Teztürer ve KOSGEB Sorumlusu Y. Bülent Arıcı’ya sorabilecek.

Değerli KOBİ’ler ve YTSO Üyeleri,

KOSGEB; hizmet, destek ve kredilerinden yararlanabilecek olan hedef kitle imalat sektörünün yanı sıra hizmet ve ticaret sektörünü kapsamaktadır.KOSGEB’in 20 yılı aşkın kurumsal tecrübesi ile KOBİ’lere yönelik desteklere erişim olanağı kolaylaştırılmıştır. SYH ve YDTF uygulamaları kaldırılmıştır. Desteklere erişim kolaylaştırılmasıyla birlikte işletmelerin daha önceki destek limitleri göz önüne alınmaksızın desteklerden yararlanmaları sağlanmaktadır.

KOSGEB Destek Programları Yönetmeliği çerçevesinde 6 ayrı destek programı yer almaktadır. Bu Destek Programları ve her bir yararlanıcı için sağlanabilecek toplam destek bütçe büyüklüğü aşağıda verilmektedir.

1- Genel Destek Programı

210.000 TL

2- Ar-Ge İnovasyon ve Endüstriyel Uygulama Destek Programı

1.000.000 TL

3- Girişimcilik Destek Programı

947.000 TL

4- İşbirliği – Güçbirliği Destek Programı

750.000 TL

5- KOBİ Proje Destek Programı

150.000 TL

6- Tematik Proje Destek Programı

150.000 TL

*Yukarıda belirtilen Destek Programları hakkında KOSGEB’e kayıt aşaması ile ilgili ve diğer başlıktaki sorularınıza
her ay 15 günde bir Çarşamba günleri KOSGEB Destekleri Tanıtım Toplantıları düzenlenecektir.

Bu vesileyle Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonunda 25 Nisan 2012 Çarşamba günü, 14.00-16.00 saatleri arasında düzenlenecek olan “KOSGEB Destekleri Tanıtım Toplantısı”na katılmanız hususunu bilgilerinizi rica eder, çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Saygılarımızla,

Başvuru Formu...