28-29 Nisan 2011 - Uluslararası Pazarlama Teknikleri ve Hedef Pazar Seçimi Eğitimi

25.04.2011

Avrupa İşletmeler Ağı Projesi kapsamında, Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ve KOSGEB Bursa Hizmet Merkezi Müdürlüğü tarafından Uluslar arası Pazarlama Teknikleri ve Hedef Pazar Seçimi Eğitimi yapılacaktır.  İşletmelerin bilgi birikimlerini en üst düzeye çıkarması planlanan bu eğitimin konu başlıkları şu şekildedir;

• Uluslar arası Pazarlara Niçin Yönelmeli
• İşletmelerin Uluslar arası Pazarlara Katılma Dereceleri
• Uluslar arası Pazarlama Faaliyetlerinin Planlanması
• Uluslar arası pazarlama Süreci
• Uluslar arası Pazarlamada Tüketici Davranışları ve Pazarlama Faaliyeti Üzerinde Etkileri
• Tutundurma Yöntemleri
• Uluslar arası Pazarlamada Reklam Kararları
• Stratejik Pazarlama Elemanları
• Stratejik İş Biriminin Oluşumu
• Uluslararası Mal/Ürün Politikaları

Bugüne kadar yerel pazara odaklanmış olan ve yurt dışı pazarlar hakkında sınırlı bilgiye sahip  firmalar ile mevcutta ihracat yapan ve farklı pazar arayışı içinde olan işletmeler için faydalı olacağını düşündüğümüz bu eğitim ücretsiz olarak verilecektir. Eğitime tam zamanlı katılanlara sertifika verilecektir.

Eğitmen: Doç.Dr.Özgür ÇENGEL (İstanbul Ticaret Üniversitesi Ticari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi)

Tarih; 28-29 Nisan 2011 (Perşembe ve Cuma Günleri)
Yeri:   Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Toplantı Salonu
Saati :09:30 – 16:30

Eğitim Sorumluları : Halit Cem TEZTÜRER, Y. Bülent ARICI

Not: Eğitim iki gün sürecektir ve her iki gün de farklı konular anlatılacaktır. Eğitim Kontenjanı 30 kişiyle sınırlıdır. Katılımcıların başvuru formunu doldurmaları gerekmektedir.

BAŞVURU FORMU