31 Mayıs-01 Haziran 2012 - İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi

25.05.2012
Değerli Üyemiz,

Odamız ile Bursa KOSGEB Hizmet Merkezi Müdürlüğü işbirliğinde 31 Mayıs-01 Haziran 2012 tarihleri arasında YTSO Meclis Toplantı Salonunda İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ YÖNETİM SİSTEMİ (OHSAS 18001:2007) EĞİTİMİ gerçekleştirilecektir.

Katılmak isteyen üyelerimizin başvuru formunu doldurmaları önemle rica olunur.

Saygılarımızla,

Hedefi:
Kuruluşlarında iş sağlığı ve güvenliği yönetim sistemini (OHSAS 18001) kuracak, geliştirecek ve/veya uygulayacak katılımcılara, iş sağlığı ve güvenliği yönetim sisteminin şartlarını örnekler ile açıklamak ve bütün katılımcılar ile birlikte yorumlamak. İş sağlığı ve güvenliği yönetim sisteminin kurulması ve entegrasyonu aşamasında yapılan yanlışlıklar hakkında katılımcıları bilgilendirmek.

Kapsamı:
- İş sağlığı ve güvenliği konusunda yönetim sistemi ihtiyacı,
- Terimler,
- OHSAS 18001 standardının şartları,
- Diğer yönetim sistemleri ile entegrasyon

Eğitmen: Yılmaz ALTAŞ/ OHSAS18001:2007 Sistem Uzmanı

Katılımcılar: İş sağlığı ve güvenliği sistemini kurmak, risklerini sistematik olarak tespit etmek ve yönetim altına almak isteyen kuruluş yöneticileri ve çalışanları.

Katılımcı Sayısı: Minimum 8, maksimum 20 kişi.

Not: Eğitimin en az % 70’ine katılan kişilere eğitim sonunda katılım belgesi verilir.

İrtibat:    Halit Cem Teztürer

BAŞVURU FORMU