NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

500.Gün Değerlendirme Toplantısı

13.07.2010
YTSO Yönetim Kurulunun her 100 günde bir düzenlenen değerlendirme toplantılarının 5’ncisi YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal Özel’in sunumu ile 09 Temmuz 2010 tarihinde gerçekleştirildi.
 
Toplantıda, Türkiye ve Yalova Genel Ekonomik Göstergeleri, Yönetim Kurulu Çalışmaları ve YTSO tarafından ilk kez düzenlenen Ekonomik Durum Anket sonuçlarına yer verildi.

YTSO’nun bugüne kadar 72 yönetim kurulu toplantısı gerçekleştirdiğini ve bu toplantılarda bin 42 gündem maddesinin görüşüldüğünü dile getiren Özel yönetim kurulu üyelerine bu toplantılara katılımlarından dolayı teşekkür etti.

YTSO olarak sadece Yalova merkezli bir oda olmadıklarına da vurgu yapan Özel, “Bu mantıkla ilçelerde de yönetim kurulu toplantıları yapıyoruz. Geçtiğimiz günlerde Armutlu ilçesinde bir toplantı yaptık. Gelecek Pazartesi günü ise Termal ilçemizde yönetim kurulu toplantısı gerçekleştireceğiz. Daha sonra sırayla diğer ilçelerimizde toplanacağız” dedi.

YTSO Yönetim Kurulu olarak göreve geldiklerinde üyeleri seçimden seçime ziyaret mantığını ortadan kaldıracaklarını dile getiren Özel bu kapsamda yıl boyu üyelere işyeri ziyaretleri düzenlediklerini ve 135 üyenin ziyaret edildiğini söyledi.

YTSO’nun 4061 üyesinin bulunduğunu dile getiren Özel bunun büyük bir rakam olduğunu söyledi. Bu rakamdan yola çıkıldığında Odanın 100 bin kişiyi etkileyen bir kurum olduğunun net olarak görüleceğini dile getirdi.

Oda tarafından yapılan “2010 Yılı Altı Aylık Ekonomik Durum Tespit Anketi”nin raporu da toplantıda üyelerle paylaşıldı.