NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

6.Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı Sona erdi.
"Fuar hedeflerine ulaştı"

04.11.2008

4000 m2 kapalı alanda gerçekleşen  Fuara 64 firma iştirak etmiş olup bunların 5 tanesi Bulgaristan, Belçika, ve Fransa'dan katılmıştır. Yurdumuzun çeşitli illerinden gelen konuklarımız fuarda incelemelerde bulunmuşlar ve firma temsilcileri ile doğrudan görüşme olanağı bulmuşlardır.

Çevre illerde faaliyet gösteren gerek üretici gerekse tüketici vatandaşlar fuarımıza yoğun ilgi göstermişlerdir.

Çalışmalarımızın karşılığını almak ve Yalova'nın süs bitkilerinde bir merkez haline gelmesinden memnuniyet duyuyoruz. Yalova çiçekçiliğini önümüzdeki yıllarda daha ilerilere taşıyacağız. İlimizde Kurulma çalışmaları devam eden ve Kurucu Ortağı olduğumuz Yalova Çiçekçilik OSB bu anlamda çok ciddi bir çalışmadır.Süs Bitkileri OSB tamamlandığı zaman sektörün istihdamı 1500-2000 lerde iken 5000 in üzerine çıkacaktır.Aynı zamanda ciddi oranda ihracat artışı sağlanacaktır.

En yeni ürünlerin tespit edilmesi, son teknolojiler hakkında bilgi sahibi olunması,işletmelerin bir araya gelerek işbirliğine yönelmeleri, müşteri ve üreticinin doğrudan görüşmesine olanak sağlaması bakımından fuarlar vazgeçilmez organizasyonlardır.

Yalova Süs Bitkileri Fuarının bu bağlamda önemi çok büyüktür. İnanıyorum ki Yalova Süs Bitkileri Fuarı bundan böyle bir gereksinim haline gelecek ve her yıl düzenlenmeye devam edecektir.

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası düzenlediği bu organizasyonun öneminin bilinci ile gereğini yerine getirme amacı doğrultusunda tüm imkanları ile çalışmakta ve sektör temsilcilerini 11-15 Ekim 2009 tarihinde gerçekleştireceğimiz 7.Yalova Süs Bitkileri fuarımıza davet etmektedir.



Diğer Fotoğraflar için tıklayınız...