8 Mart Dünya Kadınlar Günü geniş bir katılımla Yalova Valiliğinin himayesinde ortak bir programla kutlandı.

29.06.2012

08/03/2012 Dünya Kadınlar Günü geniş bir katılımla Yalova Valiliğinin himayesinde ortak bir programla kutlandı.

Programın tertip komitesinde TC YALOVA VALİLİĞİ / YALOVA BELEDİYESİ / YALOVA ÜNİVERSİTESİ / YALOVA BAROSU / YALOVA TİCARET VE SANAYİ ODASI / YTSO YALOVA KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU/YALOVA SOROPTİMİST DERNEĞİ/YALOVA NENE HATUN EĞİTİM VE YARDIMLAŞMA DERNEĞİ/YALOVA KADIN DAYANIŞMA DERNEĞİ/YALOVA YEREL GÜNDEM 21 KADIN MECLİSİ VE YARDIMSEVENLER DERNEĞİ yer aldı.

YTSO İl Kadın Girişimciler Kurulu’nu etkinliklerde düzenlenen panelde, kadın girişimciliğinin önemi ve işlevi konulu konuşması ile Nilgün MERİÇ temsil etti.