9 Mayıs Avrupa Günü etkinliği YÜSEM'de gerçekleşti.

10.05.2012
9 Mayıs Avrupa Günü nedeniyle Yalova Valiliği, Yalova Üniversitesi ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ortaklığında düzenlenen konferans programına, Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu, Yalova Barosu Başkanı Cevdet Bekler, İl Sağlık Müdürü Ali Daştan, Odamız Yönetim Kurulu Üyesi M.Birol Özsümer ve bazı Sivil Toplum Kuruluş Temsilcileri katıldı.

Yalova Üniversitesi Sürekli Eğitimi Uygulama ve Araştırma Merkezi (YÜSEM) Konferans Salonu’nda saat 14.00’de başlayan programın açılış konuşmasını Vali Yardımcısı Saim Eskioğlu yaptı. Avrupa’da var olan değerlerin Türkiye’de de olduğunu söyleyen Eskioğlu, Avrupa’nın Türkiye ’siz olamayacağı kabul edilmiş, gerek eğitim gerekse de ticaret alanında bu anlamda üzerimize düşen yapılmıştır. Dedi. Ardından katılımcılara Yalova Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümü Öğretim Üyesi Yrd.Doç.Dr.Nesibe Nevra Esentürk, Avrupa 2020 Stratejisi ve Güncel Gelişmeler konulu bir konferans verdi.