NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgemiz Yenilendi

07.12.2021

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa Bölge Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlileri Dr. Cahit ATLI ve Mithat KALEOĞLU tarafından 07 Aralık 2021 tarihinde gerçekleştirilen tetkikler sonucunda; TS EN ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni yeniledi.

TSE Bursa Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Dr.Cahit ATLI; "Yalova TSO, TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'nin bütün şartlarını sağlamıştır ve sürekliliği devam Ediyor"

TSE Bursa Belgelendirme Müdürlüğü Baş Tetkik Görevlisi Dr. Cahit ATLI, tetkikle ilgili yaptığı açıklamada; "Bugün gerçekleştirdiğimiz denetimde YTSO' nun iyi uygulamalarını ve başarılarını gördük. İyi bir yönetici kadronuz, başarılı, güler yüzlü ve dinamik bir personele sahipsiniz. TS EN ISO 9001: 2015 Kalite Yönetim Sistemi Belgesi'ni almanız hususunda raporumuzu ileteceğiz. Başarılarınızın devamını diliyorum" açıklamasında bulundu. 

Konu ile ilgili açıklama yapan YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan "Odamız denetim sonucunda Kalite standartlarına uygun hizmet verdiğini, TSE ISO EN 9001:2015 Kalite Yönetim sistemi belgesini yenileyerek göstermiştir. Bizler üyelerimize hizmet verirken en iyi nasıl hizmet sunabiliriz bunun gayreti içerisindeyiz. Bunun da TSE tarafından tescillenmiş olduğunu görmek hizmetlerimizin ne kadar yerinde olduğunu göstermesi açısından önemlidir. Kaliteden taviz vermeyen üstün hizmet anlayışını ve kaliteye verilen önemi devam ettireceğiz'' ifadelerini kullandı.