NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

ABİGEM Yönetim Kurulu Toplantısı Odamız ev sahipliğinde gerçekleştirildi.

12.10.2009

“İş Geliştirme Merkezi” uygulamalarının Türkiye’deki ilk örneklerinden olan Kocaeli Avrupa Birliği İş Geliştirme Merkezi (ABİGEM) A.Ş., yenilikçi Küçük ve Orta Ölçekli İşletmelerin yönetimsel ve teknik altyapılarının geliştirilmesinde, birleştirici ve tamamlayıcı servis kolları ile öncü rolünü devam ettirmektedir. Bu hedefin bilincinde 2002 yılında kurulan merkez, uzmanlaşmış servis kollarıyla, hizmet ihtiyacı olan işletmelere anında cevap verebilmektedir.


Kocaeli ABİGEM A.Ş.’ nin ortaklık yapısında Kocaeli Sanayi Odası, Adapazarı Ticaret ve Sanayi Odası, Düzce Ticaret ve Sanayi Odası, Bolu Ticaret ve Sanayi Odası,Yalova Ticaret ve Sanayi Odası, Gebze Organize Sanayi Bölgesi Teknoparkı, Sabancı Üniversitesi gibi Marmara Bölgesinin ekonomik hayatının önemli oyuncuları yer almaktadır.


Kocaeli ABİGEM A.Ş. nin en önemli hedefleri  “Kurumsal Yapılanma”, “Eğitimde Mükemmellik Merkezi”, “ABİGEM Teknopark”, “Dış Ticaret Kariyer Merkezi”, “Uluslararası İş Geliştirme” hizmet paketlerini yaygınlaştırarak iş dünyasına yeni yaklaşımlar getirmek ve bölgesel kalkınmaya katkıda bulunmaktır.
         
Odamızın da ortağı olduğu ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan  ZEYTİNOĞLU, Düzce TSO Yönetim Kurulu  Başkanı Metin BÜYÜK, Bolu TSO Yönetim Kurulu Başkanı Emin SEMERCİOĞLU, ABİGEM Genel Müdürü Mehmet TURABİ  ve Yönetim Kurulu Başkanımız Celal ÖZEL'in katılımı ile KOCAELİ ABİGEM A.Ş. Yönetim Kurulu toplantısı 12 Ekim 2009 Pazartesi günü odamızda gerçekleşmiştir.