NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Başkan Demiryürek, Uzmanlar Kolejini Ziyaret Etti

10.07.2023

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Uzmanlar Koleji'ni ziyaret ederekUzmanlar Koleji Kurucu Okul Müdürü Nergis İbşiroğlu, Kurucu Müdür Ahmet Demiroğlu ve Kurucu Üye-Fizik Öğretmeni Abbas Kılınç ile bir araya geldi. Bu önemli ziyarette, Demiryürek, okul yönetiminden LGS ve YKS sınav sonuçları ile önümüzdeki eğitim öğretim yılına ilişkin yapılan çalışmalar hakkında detaylı bilgiler aldı.

Ziyaret sırasında Uzmanlar Koleji'nin 2023-2024 eğitim-öğretim döneminde eski Acar Kişisel Gelişim Kursu'nu Uzmanlar Kişisel Gelişim Kursu olarak devam ettireceği bilgisini edinen Demiryürek, bu vesileyle yönetim kurulunu tebrik etti. Özel okulların eğitim-öğrenim sürecindeki önemini vurgulayan Demiryürek, nitelikli eğitim kadrosu, bireysel ilgi ve destek, zenginleştirilmiş programlar ve modern altyapı gibi unsurlarla öğrencilerin başarılarını artıran özel okulların, geleceğe hazırlanmalarında büyük bir rol oynadığını belirtti.

Demiryürek, Yalova'nın büyüme ve güçlenme sürecinde olduğunu dile getirerek, Uzmanlar Koleji'nin bu gelişmeye katkı sağlamasının ilimiz adına olumlu bir adım olduğunu ifade etti. Özel okulların eğitim sistemindeki önemini bir kez daha vurgulayan Demiryürek, bu kurumların eğitim alanındaki yerinin ve katkısının büyük bir öneme sahip olduğunu belirtti.