NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Belçika Heyet Ziyareti 11–13 Mayıs 2011

21.04.2011

İstanbul Sanayi Odası bünyesinde faaliyet gösteren Avrupa İşletmeler Ağı İstanbul Merkezi ve DEİK / Türk-Belçika İş Konseyi işbirliğiyle 11–12 Mayıs 2011 tarihleri arasında Belçika’nın Brüksel ve Ghent şehirlerine yönelik bir heyet ziyaretinin düzenlenmesi planlanmaktadır.

Avrupa Birliği’nin başkenti Brüksel’in bulunduğu Belçika, Avrupa'nın alım gücü yüksek önemli ticaret ve sanayi merkezlerine kolay erişim sağlaması ve AB içinde elverişli bir dağıtım ve ihracat merkezi olması nedeniyle önemli bir ticari potansiyeli arz etmeye devam etmektedir. İşadamlarımız açısından Belçika’da potansiyel sunan sektörler arasında yer alan inşaat ve yapı malzemeleri, tekstil, sağlık turizmi ve medikal ekipman, lojistik ve yenilenebilir enerji sektörlerine odaklanması planlanan heyet ziyareti Belçika pazarına yabancı olmayan firmalara ve bu pazara ilk kez giriş yapma arzusunda olan şirketlere Avrupa İşletmeler Ağının da desteğiyle yeni fırsatlara erişim sunmayı amaçlamaktadır.

Söz konusu heyet ziyareti kapsamında; Belçika’nın Wallonia Bölgesi Ticareti Geliştirme Ajansı AWEX ile toplantı ve iş yemeği, AWEX işbirliğinde Belçikalı firmalarla ikili görüşmeler, AİA- Belçika ve Flanders Bölgesi Yatırım ve Ticaret Ajansı (FIT) işbirliğinde inşaat sektörü odaklı bir seminer, toplantı ve ikili görüşmeler, Ghent Limanı ziyareti veya tesis ziyaretleri organize edilecektir. Heyet, Belçika’da bulunan Türk Özel Sektör Derneği (TÖSED) tarafından verilecek ve Brüksel Bölgesi Ekonomi Bakanı Benoit Cerehxe’nin de bulunacağı yemeğe katılacaktır. Ziyarette ayrıca TÖSED veya Brüksel bölgesi Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği ile toplantı yapılması da planlanmaktadır.

“Belçika Heyeti”ne kişi başı katılım bedeli, katılımcı uçuşları ve vize işlemlerinin katılımcılar tarafından organize edilmesi koşuluyla 550.-€ olarak belirlenmiştir. Bu bedele, 2 gece konaklama, şehiriçi ve şehirlerarası transferler dahildir. İlgilenen firmaların aşağıdaki formu doldurarak en geç 26 Nisan 2011 tarihine kadar Hande Güngörür ile irtibata geçmesi önemle rica olunur.

Katılımcı firmalar, 10 ve üzerinde firmanın katılması durumunda KOSGEB İYİG Programı kapsamında mali destek alabilecektir.

Firma Adı: 
İlgili Kişi: 
Telefon:  Faks: 
E-posta: 
Adres: 

Detaylı bilgi için:
Hande GÜNGÖRÜR [email protected] 

Ek Dokumanlar