NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Black Bird Thermal & Spa Yalova Hotel yetkilileri YTSO’yu ziyaret etti

13.07.2023

Black Bird Thermal & Spa Yalova Hotel Genel Müdürü Rahmi Çağrı Kaya, Satış Pazarlama Müdürü Ali Rıza Akabey ile Uzman Fizyoterapist Alperen Özcimder odamızı ziyaret ederek YTSO Yöneticileri ile bir araya geldi.

Ziyarette, Black Bird Thermal & Spa Yalova Hotel Genel Müdürü Rahmi Çağrı Kaya, YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, Yönetim Kurulu Üyesi Kenan Engin ile YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Merva Gençer’e Otel hizmetleri ve otelde verilmeye başlanan Fizyoterapi hizmetleri hakkında bilgilendirmede bulundu.

YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, “Black Bird Thermal & Spa Yalova Hotel'in sağladığı fizyoterapi hizmetlerine ve termal turizmine katkılarından dolayı tebrik ederim. Bu tür yenilikçi hizmetler Yalova'nın turizm potansiyelini artırmakta ve sağlık turizminde öncü bir rol oynaması yolunda önemli bir adımdır. Bizlerde Yalova Ticaret ve Sanayi Odası olarak, Yalova Turizm İl Müdürlüğü işbirliğiyle gerçekleştirdiğimiz info gezileriyle Yalova'nın turizm potansiyelini tanıtmak, ulusal ve uluslararası platformlarda marka değeri oluşturmak istiyoruz. Turizm sektörü temsilcilerinin, gazetecilerin, tur operatörlerinin ve diğer paydaşların Yalova'yı ziyaret ederek turizm imkanları hakkında bilgi sahibi olmalarını sağlamakta ilin turizm potansiyelini ortaya çıkararak daha fazla turistin Yalova'yı ziyaret etmesini sağlayacaktır” dedi.