NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Celal Özel Yalova'da gerçekleştirilecek olan Fuarlar ile ilgili Basın Toplantısı düzenledi

09.07.2009

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO),  08-11 Ekim 2009 tarihleri arasında düzenlenecek olan 7.Yalova Süs Bitkileri İhtisas Fuarı ve 15-18 Ekim 2009 tarihleri arasında bu yıl ilki gerçekleştirilecek olan Yapı Decoor 2009 Fuarı ile Yalova’lı üretici firmalar ile Ulusal ve Uluslar arası firmaları bir araya getiriyor.

7.YALOVA SÜS BİTKİLERİ İHTİSAS FUARI / 8-11 EKİM 2009

Yalova ekonomisinin önemli sektörlerinden biri olan Süs Bitkileri üretimi ve pazarlaması gerek yurt içi gerekse yurt dışında ilimizin tanıtımında çok önemli bir rol üstlenmiştir. YTSO olarak Yalova için çok önemli olduğunu düşündüğümüz bu sektörün gerek ulusal gerekse uluslar arası platformlarda tanıtılması amacıyla düzenlediğimiz fuar organizasyonunun önemi doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz.

 

4000 m2 kapalı alanda gerçekleşecek fuarda dış ve iç mekan süs bitkileri üreticileri, kesme çiçek üreticileri, seracılık malzemeleri, ilaçlama ve sulama sistemleri, üniversitelerin ilgili bölümleri, araştırma enstitüsü, peyzaj mimarları, fide ve çiçek soğanı yetiştiricileri gibi sektör temsilcileri yer alacaktır.

 

Ulusal çapta gerçekleştirilecek olan reklam ve tanıtım faaliyetlerinin yanı sıra yurt dışı tanıtımı da yapılacak olan fuar yerli ve yabancı ziyaretçiler için gerçek bir ticaret platformu oluşturacaktır.

 

YAPI DECOOR YALOVA 2009 / 15-18 EKİM 2009

Coğrafi konumu, ekonomik yapısı ve sektörel potansiyel göz önüne alındığında Yapı Decor Yalova mimar, mühendis, müteahhit, yatırımcı kuruluşlar gibi sektör profesyonelleri ile ihtiyaç sahibi nihai tüketicileri katılımcı firmalar ile buluşturacaktır.

 

Yalova iklimi, doğal güzellikleri, ulaşım probleminin olmaması, kısa mesafelerde farklı alternatifleri sunuyor olması nedeniyle birçok insanın yaşamayı tercih ettiği önemli illerden birisidir bu özellik beraberinde yapı ve emlak sektörüne ilgiyi artırmaktadır. Kentteki inşaat kalitesinin artmasıyla birlikte yapı sektörü de ivme kazanacaktır.

 

4000 m2 kapalı alanda bu yıl ilk kez düzenlenecek olan Yapı Decor Fuarı bölgedeki yapı sektörünün ihtiyaçlarını ilk elden giderme imkânı sunarken, Yalova ekonomisinin gelişmesine katkıda bulunarak yeni ürünler ve teknolojilerin tanıtılması sağlanarak Yalova ya yeni ufuklar açacaktır.

 

Fuarda Aktarım Gereçleri (Y.Merdiven, Asansör vb.), Alternatif Enerji ve Tasarruf Sistemleri, Arıtma Sistemleri, Banyo – Mutfak Donatımları, Beton – Donatı ve Ekipmanları, Bina İçi Donatım, Mobilyalar, Bina Otomasyonu,Cephe ve Çatı Sistemleri, Elektrik – Aydınlatma, Enerji, Emlak Pazarlama, Granit, Mermer, Seramik,  Güneş Enerji Sistemleri, Güvenlik Sistemleri, Hazır Harç ve Sıva, Isı, Su, Ses, Yangın Yalıtımı, Isıtma – Soğutma – Havalandırma, İskele – Kalıp ve Ekipmanları, İş Makineleri ve El Aletleri, Kartonpiyer ve Poliüretan Dekoratif Malzemeler, Zemin Kaplama Malzemeleri, Pencere Sistem ve Aksesuarları, Prefabrike Elemanlar ve Aksesuarlar ile Tasarım ve Proje Hizmetleri gibi sektörlere yer verilecektir.