NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Celal ÖZEL YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Yıldız Tuna’yı Ziyaret Etti

27.04.2010

Odamızın 2010–2013 Stratejik Planında yer alan “Üyelerimizin, iş ve günlük yaşamlarının gelişimine yönelik iletişim ve ihtiyaçları doğrultusunda destek çalışmaları yapma” hedefimiz doğrultusunda, ilk uygulamamız olan “Her üyenin yılda en az bir kez işyerinde ziyaret edilmesi” kapsamında YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL 24 Nisan 2010 Cumartesi günü YTSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı ve Gülsena Elektrik İnşaat Ltd. Şti. yetkilisi Yıldız TUNA’yı işyerinde ziyaret etti.

Ziyaret esnasında Kadın Girişimciler Kurulu çalışmaları hakkında bilgi veren Yıldız TUNA, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu’nun Türkiye’deki en somut ilk projesi olan Özel İlgi Yaşlı Bakım Merkezi’nin çalışma esasları ve faaliyetleri hakkında bilgi verdi.

Tuna YTSO’yu şu sözleriyle değerlendirdi: “YTSO’nun sistem çalışması ile ilgili olarak oldukça olumlu düşüncelerim var. Üyelerin katılımıyla yönetim diğer bir ifadeyle “yönetişim” arttırılmalı ve izlenmeli… YTSO’da görev almak gönüllülük ifade eder, ancak ve ancak görev aldıktan sonra faaliyetlere katılım ve destek şarttır”