Defterdar Selami SİPAHİGİL Odamızı ziyaret etti

24.02.2010

Sivil toplum örgütleri ve meslek kuruluşları ile birlikte vergi konusunda işbirliği yapılarak, kamuoyunda sağlıklı bir vergi bilincinin oluşturulması, verginin toplumun tüm kesimlerine benimsetilmesi ve vergiyi gönüllü olarak ödeme alışkanlığının arttırılması amacıyla Vergi Haftası bu yıl 22- 28 Şubat 2010 tarihleri arasında Yalova’da çeşitli etkinliklerle ile kutlandı.

Vergi Haftası etkinlikleri çerçevesinde 23 Şubat 2010 tarihinde Yalova Defterdarı Selami SİPAHİGİL ile beraberindeki heyet Odamıza nezaket ziyaretinde bulundular. YTSO Yönetim Kurulu Başkanı Celal ÖZEL, kentin ekonomik durumu hakkında değerlendirmelerde bulundu. Yalova’daki istihdam koşulları dolayısıyla eğitim seviyesi yüksek ve genç nüfustan beyin göçü verilmesinin engellenemediğine dikkat çeken ÖZEL, tüm sektörlerin bir an önce harekete geçirilmesi gerektiğini vurguladı. Yalova’daki istihdamı artıracak yatırımcılara yer bulunmasında sıkıntılar olduğundan ve bazı projelerin doğru zamanda hayata geçirilememesinden dolayı güncelliğini de yitirdiğini ifade eden ÖZEL, “Yalova’nın anında hayata geçirilen projelere ihtiyacı var. Yalova’da her yapılan işin daha iyi şekilde yapılma şansı da var. Bir an önce ortak bir proje saptayarak birlikte harekete geçmenin vakti geldi” şeklinde konuştu.