NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Odamıza ziyarette bulundu.

24.11.2020

İl kongresi için ilimizde bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan RDKM’deki kongrenin ardından odamıza ziyarette bulundu. YTSO başkanı Tahsin Becan, YTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Cemil Demiryürek, Kazım Demirtaş ve Adem Gülsün ile YTSO Meclis Katip Üyesi İhsan Yılmaz tarafından karşılanan Babacan ardından meclis toplantı salonunda YTSO Meclis üyeleri ile YTSO Kadın ve Genç  Girişimciler kurullarına hitap etti. 

Babacan, “Ülkemiz belki birçok alanda sorunlar yaşıyor ama vatandaşımıza sorduğunuzda en önemli sorun işsizlik. Gerçekten ülkemiz her alanda sıkıntılarla karşı karşıya. Bir biri ardına yaşanan döviz krizleri ekonomik sorunların daha ciddi şekilde hissedilmesine neden oldu. Şu anda ülkenin karşı karşıya kaldığı ekonomik kriz sadece yanlış ekonomi yönetiminden kaynaklanmıyor. Aynı zamanda ülkemizdeki hukuki güvenlik açığının da önemli bir sorun olmasından kaynaklanıyor” dedi.

Ziyaretten memnuniyetin dile getiren Başkan Becan “Teşkilatlanma çalışmaları kapsamında ilimizde gerçekleştirdiğiniz kongreniz ile Yalova’nın 28.il olduğunu öğrenmiş bulunmaktayız. Bu vesile ile hem şahsınız hem de il başkanlığımıza hayırlı olmasını dileriz”dedi.
 

Görsel Galeri