DMO Tedarik Sistemi Tanıtım toplantısı gerçekleştirildi

08.06.2017
Yalova Ticaret ve Sanayi Odası ile Devlet Malzeme Ofisi (DMO) işbirliğiyle kurum çalışmalarını sanayicilere ve üreticilere tanıtmak, tedarik sistemindeki yenilikleri anlatmak ve DMO tedarikçileri arasına YTSO üyelerinden yeni firmaların katılmasını sağlamak amacıyla “DMO Tedarik Sistemi Tanıtım ve Bilgilendirme Toplantısı” düzenlendi.

Toplantıda, Üye’lerin tedarik etmiş olduğu ürünlerde yerlilik oranlarının artırılması ve üyelerin desteklenerek ekonomiye daha fazla katkı sağlanması amacıyla, DMO katalog sistemine girme koşulları ve bu sistemin tedarikçilere sağladığı avantajlar anlatıldı.

Devlet Malzeme Ofisi yetkilileri, DMO hukuki yapısının sağladığı kolaylıklar sayesinde, kamu kuruluşlarının çok sayıda ürün ihtiyacının kısa sürede karşılanmasını sağladığını, tedarikçi firmalara da ödemeler çok kısa sürede gerçekleştirildiğini, hem kamu kesimine hem de mal satan özel sektör kuruluşlarına uygulamada birçok kolaylıklar getirildiğini ifade ettiler.