NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Dünyada çok az millet istiklali ve istikbali için böyle büyük bedeller ödeyebilir

14.07.2021

Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (TSO) Yönetim Kurulu Başkanı Tahsin Becan,  15 Temmuz gecesi devleti ele geçirmeye ve milletin iradesini tahakküm altına almaya teşebbüs eden darbecilere Türk halkının duyduğu öfkenin hiçbir zaman dinmeyeceğini kaydetti.

Dünyada çok az millet istiklali ve istikbali için böyle büyük bedeller ödeyebilir. Türk halkı, tarihi boyunca böyle birçok bedel ödemiş ve neticesinde kendi iradesinin dışında hiçbir şer odağına boyun eğmemiştir. Bundan beş yıl önce yaşadığımız darbe girişiminde vatanın müdafaası ve mukaddes bildiğimiz değerler için göstermiş olduğumuz birlik ve beraberliği şu günlerde de aynı şekilde göstermekteyiz. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de görülen salgın hastalıklar bizleri birbirine daha çok bağlayıp, kenetlenerek destek olan bir toplum haline getirmektedir. Geçmişimizden dersler alarak gençlerimizi eğitmeli ve onları yenidünyaya hazırlamalıyız.

Bizlere milli irade ve demokrasinin hakim olduğu bir gelecek sağlamak için canları pahasına hainlere dur diyen milletimizin her bir ferdine ve güvenlik güçlerimize şükranlarımı sunuyor, şahadet mertebesine erişen aziz şehitlerimizi sonsuz rahmetle, kahraman gazilerimizi minnetle anıyor, tüm hemşehrilerime 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü vesilesiyle en kalbi sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

Tahsin Becan

Yönetim Kurulu Başkanı