Elektrikli Araç Şarj İstasyonlarımızın kullanımı her geçen gün artıyor

16.06.2023

Zorlu Enerji Solutions (ZES) ile odamız arasında gerçekleşen işbirliği kapsamında hizmete aldığımız 7 adet elektrikli araç şarj istasyonumuz, üyelerimiz ve vatandaşlarımız tarafından hızla benimsenmeye devam ediyor.

Konu ile ilgili açıklama yapan Yalova Ticaret ve Sanayi Odası (YTSO) Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek, “Her geçen gün artan kullanım oranları, çevre dostu araçlara olan ilginin ve bilincin arttığının bir göstergesidir. Bu sevindirici gelişme, şehrimizin sürdürülebilirlik vizyonunu desteklemekte ve yeşil enerjiye olan talebi güçlendirmektedir. Vatandaşlarımızın elektrikli araçlarını rahatlıkla şarj edebildikleri şarj istasyonlarımız, çevreye duyarlılık ve enerji verimliliği açısından önemli bir adım oluşturmaktadır. Bu büyüme trendi, Yalova'nın geleceğine yönelik daha temiz ve sürdürülebilir bir çevre yaratma konusunda motivasyonumuzu artırmaktadır. Sürdürülebilir kalkınma yolunda attığımız adımların meyvelerini toplamaktan büyük mutluluk duyuyoruz ve vatandaşlarımızın elektrikli araç şarj istasyonlarımızı kullanarak çevreye olan katkılarını sürdürmelerini teşvik ediyoruz. Bu işbirliğiyle, daha temiz bir geleceğe doğru ilerlemeye devam edeceğimize olan inancımız tamdır” dedi.