NE ARAMIŞTINIZ ?
Haberler

Endonezya-Türkiye İş ve Yatırım Fırsatları

12.12.2023

Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosluğu ile Yalova Ticaret ve Sanayi Odası'nın ortaklığıyla düzenlenen "Endonezya-Türkiye İş ve Yatırım Fırsatları Toplantısı" Yalova Hilton Garden Inn toplantı salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya Endonezya Cumhuriyeti İstanbul Başkonsolosu Darianto Harsono ve Yalova Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Demiryürek başkanlık etti. Toplantıya ayrıca Endonezya Başkonsolosluğu Ticaret Bölümü Konsolosu Shanti Damayanti, Muavin Konsolos Miedy Rahma Dhana, Ekonomik İlişkiler Personeli Yogananda Harry Mustofa ile Ömür Can Güler, Endonezya'dan PT Excellence firması yöneticisi D. Puspita Handayani ve YTSO üyeleri de katıldı.

Başkonsolos Darianto Harsono ve YTSO Başkanı Cemil Demiryürek'in açılış konuşmalarının ardından, iki ülke arasındaki ticaret ilişkileri, ithalat ve ihracat ürünleri ile hacimleri konusunda bir sunum yapıldı. Sunumun ardından, Türkiye-Endonezya ticaretinde Yalova'nın etkin olabileceği konular ele alındı ve YTSO üyeleri, firma tanıtımlarını yaparak fikirlerini paylaştılar. Toplantı, bu görüşmelerin alınmasının ardından sona erdi.


 

Görsel Galeri